Задължителни парти аксесоари за украса за Рожден Ден

Независимо дали става въпрос за рожден ден на дете или на възрастен, денят заема специално място и изисква празнуване. А планирането на парти и закупуването на украса не е никак лесна задача, особено когато на пазара има множество опции. Ярките и привлекателни елементи са от съществено значение за празненство с приятелите и семейството и за празнуването със стил. Парти аксесоарите като например балони, реквизити (пропсове) за фото кабини, банери и блестящи светлини са някои от задължителните артикули при украса за рожден ден.

Така че, за да опростим задачата и да ви помогнем с материалите (особено ако става въпрос за устойчиви продукти), ние сме подготвили списък с необходимите артикули със снимки, които да имате предвид.

 

Украса с декори на любими персонажи или теми

Децата наистина полудяват от щастие, когато техните любими персонажи от книги, детски филми или игри, реални образи или митични същества, а защо не и любим спорт, стават част от тяхното тържество. Какво по-хубаво от това, ако успеем да пресъздадем една въображаема забава толкова добре, така че тя да се превърне в реална. 

Елементи за украса и банери

Освен че правят декорацията на събитието да изглежда весела, празнична и жизнена, банерите са важни при правенето на снимки по случай празника, за да бъдат запаметени прекрасни спомени от този важен ден. Планирането и провеждането на празненството ще бъде по-вълнуващо и забавно, когато бъде декорирано с банер с надпис “Честит Рожден Ден”. Поставен на стената и на вратата, банерът може да направи деня още по-весел и колоритен.

Банерът е аксесоар, без който списъкът с артикули за декор за снимки на рожден ден, е непълен. Този многоцветен детайл е идеален за партита у дома и на открито. Банерът е весел и същевременно стилен и е подходящ както за детски рожден ден, така и за възрастни.

 

Супер високи срещи за торта

Свещите за торта са съществена част от списъка със задължителни парти аксесоари, тъй като духането на свещите е обичайна традиция и се спазва почти навсякъде.

При нас ще откриете богато разнообразие от свещи, които се предлагат в различни дизайни и цветове. Моделът, на който ще се спрем сега, обаче, е супер висок, за да придаде изразителен ефект. С тези стилни и заострени свещи незабавно ще добавите нотка цвят и забавление към празничните торти. Тези свещи действат като топер за торта и правят тортата да изглежда още по-красива и скъпа.

Арка от балони

Дъгите от балони са толкова креативен начин за използване на една от най-често срещаните украси, а това са именно балоните. Арката от балони е много популярна и предпочитана тази година. И знаете ли какъв е бонусът? Подходяща е за всякакви поводи. За да получите елегантни, но забавни изображения от рождения ден, всичко, от което се нуждаете, е да вземете балони с различни размери, да ги завържете заедно и да оформите дъга. Изберете добра цветова комбинация и ще си осигурите идеалния декор за правене на снимки.

Хартиени гирлянди

Гирляндите от тишу хартия са задължителен компонент от тържеството. Това е един от онези артикули, които ви позволяват да бъдете креативни. Гирляндите от хартия ви помагат да добавите красота към всяка празнична обстановка или като великолепна декорация във вашия дом.

Моделът, на който ще се спрем е един прекрасен гирлянд  от красивите хартиени цветя, който ще добави цвят и стил на вашето тържество. Цветята са изработени от тишу хартия в прасковено, бяло, тъмно синьо, кремаво, жълто и тъмно розово. Предлагат се и с 8 зелени хартиени листа, които могат да бъдат закрепени отделно с двустранна лента, предоставени в опаковката.

Бърз списък за украса за рожден ден

Всяко празненство има своята индивидуалност, но тук ще ви представим контролен списък с основни артикули, който ще ви помогне да улесните задачата по планиране на празника. Когато става въпрос за закупуването на украса или планирането на парти, създаването на списък е идеалният начин да започнете. Разгледайте нашите съвети, за да изберете и подготвите своя списък с артикули, които трябва да купите за вашето парти.

 1. Парти комплекти за хранене
  Без значение какво  ще включвапарти менюто, със сигурност ще имате нужда от прибори за гостите. Ето някои от нещата, които ви трябват:
 1. Картичка с покана
  Картичките с поканa са неразделна част от материалите за празненството и процеса на планирането му. Уверете се, че сте изпратили картичките предварително, за да поканите гостите си. Съобщението трябва да включва дата, час и място. Можете също така да споменете дали имате конкретна тема за партито.
 2. Аксесоари за декорация
  Аксесоарите са неразделна част от планирането за празнуване на рожден ден у дома или навън. Украсата трябва да изразява темата на вашето събитие за по-голямо забавление. Ето и някои от задължителните неща, с които трябва да се сдобиете:

Препоръчваме Ви, преди започване на партито да се уверите, че цялата украса и всички консумативи са в ред.

Топ 5 неща, които трябва да имате предвид, когато планирате парти за рожден ден

 • Мястото на партито (местоположение): Къде планирате да организирате купона? Ако ще бъде на открито, споменете адреса на мястото. Ако е домашно парти, посочете дали е тераса, заден двор, всекидневна зона или зона край басейна.
 • Брой на присъстващите: Вземането на решение за броя на гостите е от решаващо значение при избора на място, определянето на количеството храна и т.н.
 • Изберете тема за празненството: Провеждането на тематични партита и събития е доста популярно. Ако планирате тематично парти, изборът на тема е от съществено значение, докато се подготвяте. След като сте решили темата, трябва да планирате елементите за украса.
 • Меню за храна: Що се отнася до храната за събитието, възможностите са или да организирате и приготвите домашна храна, или да се доверите на кетъринг. Преди всичко, когато се организират детски рождени дни, трябва да се вземат предвид възможни алергии и диетични изисквания при децата. Затова препоръчваме да се свържете с родителите на децата, за да получите точна информация. Независимо дали мислите да поръчате пица, попитайте родителите им дали детето им е алергично към млечни продукти или определени видове месо, които обикновено присъстват в пицата. Ако потвърдят, попитайте какви храни са безопасни за консумация от тяхното дете. Тази мярка за безопасност ще гарантира, че всички деца могат спокойно да ядат храна и няма да се чувстват изолирани.

Тези методи ще ви помогнат да планирате перфектния рожден ден както за вашето дете, така и за вашата банкова сметка! 

The Chic Deco предлага широка гама от екологично чисти продукти, като старанието ни е насочено към непрекъснато разширяване на тяхното разнообразие.

Надяваме се, че вече имате повече идеи, когато планирате предстоящите партита за вашите роднини или приятели. 

Свържете се с нас, за да поръчате украса за рожден ден, Коледни и Новогодишни празници, фирмени събития, годишнини или за украса във вашия дом, заведение или парти център. Разгледайте всички парти аксесоари!