Съчетаване на Цветове с Бяла Коледна Украса: 10 Съвета

Коледна гирлянда за камина от декоративен евкалипт

Търсите красотата и чудото на Бялата Коледа? Тези лесни за изпълнение съвети за бяла коледна украса ще ви помогнат да създадете вълшебна Коледа в собствения си дом.

Има нещо толкова красиво в идеята за Бяла Коледа! Нека създадем чудеса и красота в домовете си с тези идеи и съвети за украса и да създадем магия в домовете си, докато украсяваме за празниците.

Дори домът ви да не е бял или неутрален, пак можете да добавите магията на Бялата Коледа към дома си.

Ето 10 съвета за съчетаване на цветове с бяла коледна украса, които можете да използвате в дома си този сезон!

1. Как да намерите вдъхновение

Всяко декориране започва с искра вдъхновение! А вдъхновението обикновено идва, когато видим нещо, което обичаме! Снежно изглеждащият коледен декор подкосява ли ви краката?

А пък топлото и уютно усещане от високи бели кувертюри и възглавници, натрупани върху стол или диван, карат ли ви да искате да скочите веднага върху тях? Вдъхновявате ли се от величествена осветена коледна елха или красотата на голяма купа с бели орнаменти, съчетани с блясъка на металика?

Всичко започва с намирането на вашето вдъхновение за бяла коледна украса! Къде намираме вдъхновение? Често намираме вдъхновение в блог или списание. Или може би в Pinterest или друга социална медия?

Коледната обиколка на дома е друго добро място за намиране на вдъхновението, от което се нуждаем. А пазаруването може да предизвика онова вълнение, което създава вдъхновение!

Използвайте изображението и идеи за това, което обичате, за да вдъхновите декорирането си през този празничен сезон! Вдъхновението често е отправна точка за стартиране на една красива бяла коледна украса за вашия дом.

2. Започнете с цветова схема, която включва много бяло и много бяло

Едно от най-важните неща, които можете да направите, за да създадете сплотен дом тази Коледа, започва преди да извадите един коледен кош от мазето или да купите един артикул!

Бялата коледна украса започва с избора на цялостна цветова схема за вашия дом! И това е особено вярно, ако искате да създадете Бяла Коледа.

Ако не успеете да планирате, планирате да се провалите! Толкова вярно. Повечето от нас биха искали да имат дом, който е достоен за коледното списание и отразява най-добрата семейна Коледа!

Коледните обиколки, които виждате в блоговете, и коледните домове, които виждате в списанията, не се случват просто „ей така“! Планирани са! И то планирани месеци предварително! Планирането започва с избора на цветова схема.

Изборът на коледна цветова палитра ви дава посока и план за декориране! Изборът на цветова палитра прави много по-лесно декорирането, защото всичките ви избори за коледен декор ще бъдат пренесени през вашите цветове.

3. Имайте предвид тези неща, когато избирате коледна цветова схема

Вярвате или не, бялото може да бъде много труден цвят за декориране. Може да изглежда плоско, грубо и безжизнено, ако не се комбинира добре. Но само с малко ноу-хау цветната палитра за една бяла коледна украса може да бъде прекрасна.

Ето най-добри съвети за работа с бяло. Не използвайте един нюанс на бялото, когато декорирате. Изберете няколко бели. Помислете за всички различни нюанси и тонове на бялото! Мръсно бяло, топло бяло и кремаво, шампанско и свежо бяло. Има толкова много бели цветове, от които да избирате!

Това е много важен съвет при декориране с бяло. Искаме нашата Бяла Коледа да изглежда богата и снежна и да има дълбочина! Използвайте бели нюанси, които са по-топли, а не по-хладни. Твърде много студени бели нюанси няма да изглежда уютно!

4. Белият декор се нуждае от текстура

Ето още един съвет за бяла коледна украса, който ще ви помогне да създадете най-красивия вид в дома си…

Белият декор се нуждае от текстура! И много текстура! Така че не се страхувайте от нея, когато планирате вашата бяла коледна украса.

5. Добавете цветове към коледната си палитра

Знаете ли, че най-красивият коледен декор, вдъхновен от бялото, всъщност може да не е изцяло бял! Можете да използвате малко цвят и пак да се насладите на снежен коледен дом!

Да, създаването на Бяла Коледа във вашия дом може да е по-лесно, отколкото си мислите! Най-красивите бели коледни украси включват още един или два цвята. Изцяло белият декор е много труден за постигане!

А често една чисто бяла коледна украса не е и толкова привлекателна, ако и липсват допълнителни цветове.

Ето няколко полезни съвета за добавяне на цвят към белия коледен декор:

  • Използвайте цветовете, които обичате, но ги добавяйте пестеливо. Малко цвят помага много, когато се опитвате да използвате много бяло в коледния си декор.
  • Металните цветове изглеждат особено красиви с бели коледни декорации.
  • Неутралните и белите цветове създават прекрасна зимна цветова палитра и резултатът може да бъде великолепен!
  • Добавете няколко акцента или цветови нюанси равномерно в целия си декор.
  • Добавете вечнозелени растения, както живи, така и изкуствени, и друга зеленина към белия коледен декор. Не е нужно да добавяте зелено към цветовата си палитра. Коледната зеленина надхвърлят цветовата палитра.
  • Добавете мигащи светлини за вълшебен вид.

6. Белият фон улеснява създаването на красива бяла коледна украса

Факт е, че белите фонове, като белите стени, правят много по-лесно създаването на една красива, романтична, и приятна бяла коледна украса.

Но какво ще стане, ако нямате бели стени? Можете ли все още да имате усещането за Бяла Коледа? Да, всъщност можете. Дори ако имате тъмно сини стени, можете да получите усещането за снежна Коледа с тези съвети.

7. Добавете много възглавници към декора си

Ако харесвате този топъл и уютен вид, който описахме по-горе, използвайте много възглавници! Създайте снежен външен вид, като натрупате възглавници в различни нюанси на бялото! Белите тъкани и текстил са перфектното допълнение към всяка бяла коледна украса.

Ето няколко начина да ги използвате в дома си този празник:

  • Използвайте много бели или светли неутрални калъфки, за да създадете декор на бял фон.
  • Създайте зимна бяла маса, като използвате нюанси на бели съдове и текстил за вашата маса за хранене.
  • Добавете бели кувертюри и завивки и друго бяло спално бельо към леглото си.
  • Заменете завесите с бели панели.

Създаването на бели фонове около дома ви ще добави към облика и усещането на Бяла Коледа.

8. Използвайте красиви коледни зеленини с бял декор

Използвайте зеленината с бял коледен декор! Коледните зеленини добавят контраст и цветно петно, което е толкова необходимо за една бяла коледна украса.

Флокираните растения са страхотни за създаването на една красива Бяла Коледа! Те добавят този снежен вид и усещане, които иначе липсват. Използвайте и много други зеленини.

Евкалипт, папрати и всякакви дантелени и ефирни растения изглеждат толкова красиви с бяло. Можете дори да добавите избелена коледна зеленина към белия коледен декор.

Това е много интересна изненада! Това са толкова прости примери за това как лесно можете да добавите зеленина към белия коледен декор!

9. Съсредоточете се върху дървото

Ако имате зелено дърво, украсете го изцяло в бели орнаменти, панделки, светлини, мъниста и гирлянди. Използвайте бяло декоративно покривало, за да скриете поставката и добавете подаръци опаковани в бяла опаковъчна хартия или кутии.

Ако се откажете от зелено дърво в полза на изкуствено бяло през този сезон, помислете за смесване на метални акценти, за да накарате декора да изпъкне.

10. Поръсете изкуствен сняг

Завършете вашата красива бяла коледна украса с изкуствен сняг. Поръсете го върху купа, пълна с изкуствени шишарки и зеленина като декорация на масичка за кафе, или изсипете малко в средата на масата за хранене.

 

FAQ

Как да избера подходяща коледна елха?

При избор на коледна елха за бяла коледа, разгледай опциите между жива и изкуствена. За по-естествен вид, избери жива снежно бяла или златиста елха. Ако търсиш практичност, изкуствената може да бъде перфектна база за бели, сребърни или червени украси, създавайки атмосфера на уют и вълшебство.

Какви цветове и декорации са подходящи за бяла коледа?

За бяла коледа избери свежи и светли цветове като бяло, сребърно и златисто. Добави снежинки, свещи и червени акценти за топлота. Съчетай ги хармонично за магия и елегантност във всяко пространство.

Как да украся вратата и прозорците си с бяла коледна украса?

За уютна бяла коледа, украси вратата с венец от естествени материи и бели панделки. Прозорците оформи със снежинки и лъскави гирлянди. Избягвай претоварване – простотата на белия цвят и светлините ще придадат чар и спокойствие.

Какви са най-добрите места за покупка на коледни украси?

Когато става въпрос за онлайн пазаруване на бели коледни украси, thechicdeco.com е идеален избор. Нашите уникални и стилни продукти предоставят изискана и модерна коледна декорация.

От изящни венци до гирлянди и елегантни орнаменти, ние предлагаме разнообразие от възможности за този празничен сезон.