Често Задавани Въпроси

Всеки артикул  може да бъде върнат или заменен в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на получаване. За целта артикулът трябва да е в оригиналната си опаковка и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид. Разходите за доставка при връщане на продукти са за сметка на клиента. За целта ще е необходимо да попълните формуляр за връщане на стока.

Условията и сроковете за връщане на стока са съгласно изискванията на Закона за Защита на Потребителите.

В случай на отказ на Поръчка, възстановяването на заплатена от Купувача сума се извършва от Продавача единствено по банков път в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от дата на направената поръчка.

Продавачът  се задължава да възстанови заплатената от Купувача сума в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата на получаване на върнатата от Купувача на стока.

В случай че Поръчката е била заплатена с карта, през виртуалния ПОС терминал на уебсайта, сумата ще бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.

В случай че Поръчката е била заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по посочената от Клиента лична банкова сметка в български лева.

Във връзка с предходното, Продавачът не носи отговорност за грешно подадена банкова сметка. Отговорността на Продавача да възстанови сума по отказана поръчка, свършва в момента на извършване на банковия превод към посочената от Клиента сметка.

В случаите, когато Купувачът е изискал фактура на юридическо лице, последният получава Кредитно известие от Продавача в деня на възстановяване на сумата.

Всяк поръчка може да бъде заплатена по един от следните начини:

  • С наложен платеж  – сумата се заплаща в брой на куриера, който доставя поръчката; 
  • Плащане с карта –  онлайн плащане с кредитна или дебитна карта, при завършване на поръчката.

След като поръчката е направена онлайн, тя не може да бъде коригирана или анулирана. В случай че искате да направите някакви промени, молим да се свържете директно с екипа за обслужване на клиенти на e-mail: sales@thechicdeco.com

Поръчките, които вече са изпратени, не могат да бъдат променяни или анулирани.

Количка
Scroll to Top