БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 79лв

Всеки артикул  може да бъде върнат или заменен в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на получаване. За целта артикулът трябва да е в оригиналната си опаковка и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид.

Транспортните разходи при връщане на продукти са за сметка на клиента.

Условията и сроковете за връщане на стока са съгласно изискванията на Закона За Защита на Потребителите.

За целта ще е необходимо да попълните формуляр за връщане на стока от тук.

В случай на отказ на Поръчка, възстановяването на заплатена от Купувача сума се извършва от Продавача единствено по банков път в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от дата на направената поръчка.

Продавачът  се задължава да възстанови заплатената от Купувача сума в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата на получаване на върнатата от Купувача на стока.

В случай, че Поръчката е била заплатена с карта, през Виртуалния ПОС терминал на Уебсайта, сумата ще бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.

В случай, че Поръчката е била заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по посочената от Клиента лична банкова сметка в български лева.

Във връзка с предходното, Продавачът не носи отговорност за грешно подадена банкова сметка. Отговорността на Продавача да възстанови сума по отказана поръчка, свършва в момента на извършване на банковия превод към посочената от Клиента сметка.

В случаите, когато Купувачът е изискал фактура на юридическо лице, последния получава Кредитно известие от Продавача в деня на възстановяване на сумата.

Всякa поръчка може да бъде заплатена по един от следните начини:

  • С наложен платеж  – сумата се заплаща в брой или с карта на куриера, който доставя поръчката; 
  • Плащане с карта –  онлайн плащане с кредитна или дебитна карта, при завършване на поръчката
  • С банков превод  –  плащането се извършва чрез банков превод към банковата сметка на сайта.
    • Сметка/IBAN: BG17UNCR70001525113595
    • Банков код/SWIFT/BIC: UNCRBGSF
    • Банкa: Уникредит Булбанк


Всички цени са крайно клиентски и са с начислено ДДС! 

Да, при доставка с наложен платеж, имате възможност да заплатите както с карта, така и с пари в брой.

При желание за получаване на фактура е необходимо, след като сте избрали продуктите, да попълните детайлите за доставка и данните за фактуриране на поръчката. 

Моля уверете се, че посоченият e-mail e коректно изписан!

С грижа за околната среда, The Chic Deco издава електронни фактури, които се изпращат на посочения от Вас e-mail след приключване на поръчка и изпълнено плащане.

Електронните фактури са удобство за клиентите, но и важен фактор за опазването на околната среда. Те съдържат всички задължителни реквизити и не се различават по съдържание от хартиените фактури. Удобствата при електронните фактури са бързото и лесно издаване, съхраняване и изпращане.

Веднъж, след като поръчката е направена онлайн, тя не може да бъде коригирана или анулирана. В случай че искате да направите някакви промени, моля, свържете се директно с екипа за обслужване на клиенти на имейл: sales@thechicdeco.com.

Поръчките, които са били изпратени, не могат да бъдат променяни или анулирани.

Back to Top
Продуктът е добавен в количката